Loading color scheme

Onze expertise.

LJ Design ontwerpt nagenoeg alles. Dit gaat van uitstekend vindbare websites en webshops, tot het ontwerpen van in het oog springende logo's, flyers, ... en zelfs het beletteren van ramen en voertuigen wagens. Dus heeft u een bedrijf, een speciale dienst, een product waar niemand anders over beschikt of een boodschap die u wereldkundig wilt maken? Dan is LJ Design uw ideale partner!


Wij bouwen al 7 jaar websites voor bedrijven, individuen, kleine zelfstandigen ... We geloven in een totaalaanpak en zien een website als een onderdeel van de online aanwezigheid van een bedrijf. Voor ons moet een website resultaten boeken, klanten aanbrengen, bekendheid verspreiden. Daarom bekijken we steeds op voorhand met onze klanten hoe ze hun website kunnen gebruiken als een succesvolle marketingtool. Uiteraard zijn onze ogen hierbij ook gericht op social media, waarmee de website makkelijk kan gelinkt worden.

Onze websites worden ook steeds responsive gebouwd. Een responsive website past zich aan volgens het scherm waarop hij bekeken wordt. Of het nu een klassieke desktop monitor is, een groot TV-scherm, een tablet of een smartphone, u kijkt steeds naar dezelfde website waarvan de layout zich heeft aangepast aan de resolutie/grootte van uw beeldscherm. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zal de website meer of minder zaken tonen in een aangepaste opmaak. De tekst is bijgevolg altijd goed leesbaar, menu's zijn vlot aanklikbaar en de belangrijkste content springt in het oog. Een responsive website is zeer belangrijk voor uw online vindbaarheid. Wie in de toekomst geen mobiel vriendelijke website heeft bestaat eigenlijk niet meer voor Google. Niet onlogisch als u weet dat ondertussen meer mensen mobiel zoeken via Google dan via een vast toestel.

Wij bieden u twee soorten websites aan:

1. Aanpasbare website | CMS

De meeste van onze klanten kiezen voor een website die ze zelf kunnen aanpassen. Financieel betekent dit een eenmalige investering voor het bouwen van de site zelf en af en toe een update van de software waarmee de website gebouwd is. Het liefst werken wij met het Content Management Systeem Joomla of Drupal om dit soort websites te bouwen. Het is makkelijk in gebruik, flexibel en zelf eenvoudig aan te passen.

2. Niet aanpasbare website | HTML

Hebt u niet de middelen voor een CMS website? Dan kunnen wij u ook onze HTML site aanbieden. Deze wordt volledig voor u opgebouwd in uw gewenste huisstijl, maar hier kan u zelf geen aanpassingen aan doen. Wij kunnen dit dan wel voor u doen uiteraard, indien nodig.

 

Er zijn nog al te veel ondernemers die bij de start van hun zaak niet denken aan de grafische vormgeving. Zelfs heel wat bestaande ondernemingen besteden hier niet of nauwelijks aandacht aan. Een gemiste kans, want het is een uitstekende manier om uw onderneming zichtbaar te maken en zo vertrouwen te wekken. Een degelijke website met een mooi logo zal een potentiële klant sneller overhalen contact op te nemen of zelfs iets te bestellen. U beschikt ook zelf over gemoedsrust als uw website en drukwerk er goed uitziet. Als u de kans krijgt uw producten of diensten voor te stellen, dan weet u dat alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Bespaar dus niet op grafische vormgeving, want op lange termijn zal het u meer geld opleveren dan dat het u gekost heeft. En dat is vaak een struikelblok voor ondernemers. Maar wie een langetermijnvisie heeft, weet dat het eigenlijk een goedkope investering is. U kan samenzitten met de grafische ontwerper en beginnen plannen aan de website en alles wat er bij komt kijken. Voor u het weet staat alles online en kunnen potentiële klanten u via het internet vinden. Maar ook bij evenementen hebt u een flyer of naamkaartje dat gezien mag worden. En dat maakt zeker en vast indruk. Ook al gaat er tegenwoordig zoveel online, ook via persoonlijk contact kunt u nog steeds iemand overhalen om voor uw diensten te kiezen. Of u nu pas opstart of al een hele tijd bezig bent en op zoek bent naar een restyling van uw visuele communicatie, wij bekijken samen met u wat de opties zijn.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Ontwerpen logo
  • Ontwerpen huisstijl
  • Ontwerpen flyers en affiches
  • Ontwerpen geboorte- en trouwkaarten
  • Ontwerpen advertenties
  • Ontwerpen stickers
  • Bedrukken kledij
  • Belettering en tinten ramen
  • Belettering wagens
  • ...

Social media zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn zijn niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Smartphones en tablets maken het mogelijk om overal en altijd online te zijn. Vandaag bepalen consumenten individueel wanneer ze informatie van een bedrijf willen ontvangen. Bovendien communiceren uw klanten veel sneller online. Daarom is het belangrijk om hierop in te spelen door als bedrijf 24/24 en 7/7 online aanwezig en actief te zijn. Social media zijn het ideale hulpmiddel om te communiceren met zowel uw bestaande als toekomstige klanten. Social media marketing is vandaag het geheime recept voor uw succes!

De basis van advertenties op social media is dezelfde als die bij Google AdWords, maar er kan wel veel specifieker en gerichter gewerkt worden. Doordat er bij social media heel wat informatie bekend is over de gebruikers kan er gekozen worden om de advertentie enkel te laten zien bij een specifieke doelgroep. Mensen die een bepaalde studiekeuze hebben ingegeven, een hobby, een job, een gezinssituatie, interesses ... Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om met een of meerdere afbeeldingen te werken en gezien beelden nog altijd meer zeggen dan woorden, is dit een enorm voordeel.

LJ Design helpt u graag met de opbouw van uw campagne. Een goede opbouw bepaalt voor een groot stuk of de campagne de resultaten zal behalen die beoogd worden. Teksten, afbeeldingen en kernwoorden die perfect zijn afgestemd op uw doelgroep maken hier zeker het verschil. Dankzij een jarenlange ervaring kan LJ Design u aanbevelingen doen op dit vlak, toegespitst op uw sector en producten of diensten. Ook de keuze van de regio waarin uw advertentie wordt getoond, is niet te onderschatten. LJ Design raadt aan om verschillende kleinere campagnes voor specifieke doelgroepen op te zetten in plaats van één of twee grote campagnes. Ervaring heeft ons geleerd dat dit meer resultaten oplevert en bijgevolg dus een stuk efficiënter is. Wij bespreken graag met u wat het beste past bij uw bedrijf en wensen.

 


Daarnaast kunt u bij LJ Design ook terecht voor:


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Laat ons uw website op technisch vlak optimaliseren voor de belangrijkste zoekmachines, zodat Google al uw pagina’s indexeert en ze bovenaan zet voor al uw opgegeven trefwoorden.

 
Webhosting en domeinnaam

Wij kunnen voor u een .be, .com, .eu, .vlaanderen domeinnaam vastleggen en deze koppelen aan een betrouwbare webhosting waarbij u onbeperkt een reeks emailadressen kunt aanmaken.

 
Nieuwsbrieven

Vanaf nu komen uw stijlvolle nieuwsbrieven op een professionele manier in de mailbox terecht van uw potentiële klanten en kunt u tevens perfect de statistieken opvolgen.