Grafische vormgeving

Wilt u uw merk naar een hoger niveau tillen met opvallende visuele identiteit? Zoek niet verder! Als gepassioneerde grafisch vormgever ben ik hier om u te helpen. Met een scherp oog voor detail en een creatieve geest, streef ik ernaar om unieke en doelgerichte ontwerpen te creëren die de essentie van uw merk perfect weerspiegelen.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw logo, spandoeken, visitekaartjes of een volledige huisstijl, ik sta klaar om uw visie tot leven te brengen. Samen zullen we uw ideeën verkennen, de kernboodschap van u merk vastleggen en een identiteit ontwikkelen die zich onderscheidt van de rest.

Met mijn ervaring en expertise begeleid ik u door het hele ontwerpproces, van concept tot eindproduct. en zorgk ervoor dat elk ontwerp voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en creativiteit.

Laten we samenwerken om uw merk te laten schitteren en een blijvende indruk achter te laten bij uw doelgroep. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 • Ontwerpen logo

 • Ontwerpen huisstijl

 • Ontwerpen flyers en affiches

 • Ontwerpen gevelborden

 • Ontwerpen geboorte- en trouwkaarten

 • Bedrukken (werk)kledij

 • Bedrukken spandoeken (MESH/PVC)

 • Bedrukken gevelborden (Dibond, forex, trespa, …)

 • ….

Webdesign

Wilt u een verbluffende website die de aandacht trekt, gemakkelijk te beheren is en uw bedrijf op de online kaart zet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gepassioneerde experts in het bouwen van websites met behulp van WordPress, het meest populaire en krachtige CMS (content management systeem) ter wereld.

Met onze ervaring en expertise tillen we uw online aanwezigheid naar een hoger niveau. Of u nu een startende ondernemer bent die een professionele website nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat zijn online platform wil vernieuwen, wij hebben de oplossingen die u zoekt.

Waarom kiezen voor WordPress? Dit veelzijdige platform biedt een scala aan voordelen:

 • Gebruiksvriendelijkheid: Met WordPress kunt u gemakkelijk de website beheren zonder diepgaande technische kennis. Of u nu pagina’s wilt toevoegen, inhoud wilt bijwerken of nieuwe functies wilt integreren, het is allemaal mogelijk met een paar klikken.

 • Flexibiliteit: WordPress biedt duizenden thema’s en plugins, waardoor u eindeloze mogelijkheden hebt om de look, feel en functionaliteit van uw website aan te passen aan uw specifieke behoeften en doelen.

 • SEO-vriendelijkheid: Door de solide architectuur en uitgebreide SEO-mogelijkheden van WordPress wordt het gemakkelijker om uw website hoger te laten ranken in zoekmachines, wat resulteert in meer zichtbaarheid en verkeer.

 • Schaalbaarheid: Of u nu een kleine blog of een uitgebreide e-commerce site hebt, WordPress kan meegroeien met je bedrijf. Het is schaalbaar en kan worden aangepast aan de evoluerende behoeften van uw onderneming.

Met onze professionele WordPress-webdesignservices zorgen we ervoor dat u een website krijgt die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en resultaatgericht. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw visie en doelstellingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw ideeën omzetten in een indrukwekkende WordPress-website die de concurrentie overtreft en uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt!

Daarnaast kunt u bij LJ Design ook terecht voor:

Beletteringen

Van raamdecoratie en beletteringen op etalages, over het beletteren van gevelpanelen tot de belettering van uw bedrijfswagen. LJ Design belettert en bedrukt zowat alles.

Bedrukken kledij

Kledij bedrukken voor een teamuitje, een vereniging, uw bedrijf, … Van t-shirts tot veiligheidskleding, bij ons vindt u alles wat u zoekt om professioneel en goed beschermd voor de dag te komen.

×